Kreatív karácsonyi képeslapok

Kellemes Ünnepeket mindenkinek!

Ebben a mostani bejegyzésemben szeretnék összeszedegetni néhány olyan kreatív ötletet, hogyan lehet házilag karácsonyi üdvözlőlapokat, képeslapokat kreálni. Kell hozzá némi elszántság, főleg, ha több helyre is szeretnénk küldeni belőlük, és igen, sokkal egyszerűbb a boltok temérdek választékából vásárolni, de mégis megéri a befektetést, hiszen így pontosan olyan stílusú lapot készíthetünk, ami tetszik. Én is elkészítettem a magam egyszerű kis verzióját, mihelyt lesz róla képem, fel is teszem ide.
Jelen pillanatban a minimalista és a natúr, természetes stílus keveréke az, ami tetszik, de itt most mindenfélét bemutatok, nem válogatok.
Jó nézegetést!
diy christmas cards | 24 Creative and Unique DIY Christmas Cards | Style Motivation  
Pepecselős kis karácsonyfa gombokból, nyomtatással, de legalább trendi:)

24 Creative and Unique DIY Christmas Cards 
Na ez tényleg egyszerű, csak színes papír, olló és elszántság kell hozzá.

Nyomtatás, utána pedig glitteres ragasztóval díszítés. Ez inkább ültetőkártya, de a dekorációja
hasznosítható képeslaphoz is. Arany és ezüst.
24 Creative and Unique DIY Christmas Cards


24 Creative and Unique DIY Christmas Cards
Masnik. Színes dekorpapírral készültek ezeka képek, de szerintem a csomagocskákat textilből is meg lehetne csinálni, úgy is jól nézne ki.
Ennek a lapnak az előnye, hogy borítékban sem törik, hullik szét, ha jól meg van ragasztva. Sőt, gyerekekkel is elkészíthető.

24 Creative and Unique DIY Christmas Cards
Ha valahol sikerült beszerezni egy, azaz 1 darab karácsonyi témájú nyomdát, és valamilyen kicsit érdekesebb színű tintát hozzá, már nyert ügyünk van. Egyszerű, divatos, gyors és szerintem szuper jól néz ki!

Na ez is egy szuper könnyű project, ami széppé teszi az a minőségi papírok. Minőségi fehér kartonpapír, jól kiválasztott színes dekorpapír. A nyomtatást meg lehet spórolni szerintem, ha valaki szépen tud írni.
Ezt a fajta lapot még úgy lehet továbbfejlszteni például, ha a színes papír részt is házilag gyártjuk le, azaz, mondjuk valamilyen színes lapra nyomdázunk (akár krumplinyomdával is csillagokat), vagy festünk, vagy bármi, és azt ragasztjuk így fel a vastag lapra. Utólag rá lehet menni csillámos, glitteres ragasztóval, nem árt neki:)


Ha valakinek sok zöld szalagja maradt feleslegbe...
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése