Egyszerű flitteres díszítés pólóra

Egy sima, egyszerű fekete pólót sokféleképpen lehet dekorálni annak érdekében, hogy egyedivé, érdekesebbé vagy csinosabbá tegyük. Ez a flitteres megoldás is nagyon aranyos, egyszerűnek látszik elkészíteni. Bármilyen színű pólót bármilyen színű flitterrel lehet variálni, és a minta is ízlés szerint változhat. Nekem van egy olyan pólóm, ami halvány rózsaszín, és ezüst flitterekkel van a válla kirakva, nagyon szép. El tudom még azt is képzelni, hogy a két ujjának a szélét, vagy a derekán körbe, mint valami öv, lenne kivarrva. Ha van flittered, feláldozható pólód, szerintem egy jó kis kreatív feladat ez is.

Mostanában nagy divat a különféle gallérok hangsúlyozása a ruhákon. Vannak külön felköthető gallérok is, amit több ruhához is használhatsz. Egy ilyen gallért is el lehet készíteni flitterekkel, nagyon csinos. Sőt, ha van uncsi ing, vagy blúz a szekrényben, aminek van galléra, azt is ki lehet varrni flitterekkel, gyöngyökkel, most úgy látom, hogy ez egy nagyon trendi ügy, még mindig. Ha rákeresel a neten arra, hogy "DIY, collar" egy csomó jó kis ötletet fogsz találni gallér-dekorálásra.
 
forrás


DYI Sequin Embellished Tee Shirt from Chic Steals here. You could also use iron- on rhinestones or trim for a simple collar. This reminds me of a dressed down version of the DIY Nail Polish Painted Rhinestone Collar Tutorial from Crimenes de la Moda here.

1 megjegyzés: