Luxus törülközők házilag

Szerintem legalábbis luxus kinézetűek azok a fehér türcsik, amiket nemrégiben az interneten böngészve találkoztam, és amelyeket házilag lehet elkészíteni. A titok az, hogy az egyszerű fehér törülközőkre (minél jobb minőségűt veszünk, annál szebb lesz a végeredmény is, de az olcsóbbak is sokkal jobban fognak kinézni, nem beszélve arról, milyen jó kis ajándék lenne belőlük...) szóval, az egyszerű fehérekre valamilyen, a fürdőszoba színvilágához lehetőleg passzoló textil sávot varrunk, az alábbi képek szerint. Valamint ugyanilyen anyagból akasztót is, ha esetleg nem lenne a türcsin akasztó, ami sajnos előfordul, de ha van is, a másik végére tehetünk egy ilyen színeset, nem lesz feltűnő, hogy már van egy fehér rajta:)
Igazából nem is a képek fogtak meg, mert szerintem ennél jobbakat is lehet csinálni (már bocs), hanem maga az ötlet, és a benne rejlő lehetőségek... főleg ha az ember lánya éppen a fürdőszobáját csinosítgatja.

Szóval, szerinted milyen ötlet?

Decorated Bath Towels

Decorated Bath Towel closeup

Decorated Towels, Hook

Decorated Towels, Band and Hook

forrás


Apropó! Amennyiben még egyszerűbben és gyorsabban szeretnénk valamit alkotni ebben a témakörben, leegyszerűsíti a dolgot az, ha nem anyagból kivágott csíkot varrunk fel, hanem helyette vékonyabb-vastagabb szalagokat. Vannak szép fényes szaténos szalagok, szép dolgokat lehet így alkotni. Sőt, akár csipkeszalagot is varrhatunk a törülközőre, ha éppen ez illik a fürdőszobánkhoz. Ámde. Sajnos van egy negatív tapasztalatom ezzel kapcsolatban, bizony előfordul, hogy összemegy a szalag, és az egész türcsi valamilyen masni formát vesz fel ez miatt, mert behúzza a szalag. Sajnos ez amúgy is előfordul, gyárilag. Lehetséges, hogy érdemes a szalagokat először valamilyen beavatásnak (mosásnak) alávetni... Szakértők, szóljatok hozzá!


Kislányoknak:


forrás: the house of smiths. com

3 megjegyzés: