Hosszúujjú póló átalakítás - barbár módra

A ruhaátalakítás az egyik kedvenc témám. Az interneten órákig tudnám nézegetni az érdekesebbnél érdekesebb átalakításokat (ha lenne persze ennyi időm).
Szóval az idő és a türelem hiánya miatt néha barbarisztikus módon nyúlok hozzá egy-egy ruhadarabomhoz. Így például ez a hurkolt anyagból készült (turis) kis felsőrész is ennek a módszernek esett áldozatául. Biztos más is ismeri azt az érzést, amikor egy gallér egyszerűen túl nagy. Olyan magas, hogy azt aztán vasalhatom lefelé, akkor is a nyakam közepét verdesi, szóval számomra ez elviselhetetlen. Viszon jó anyagú kis pólóról van szó.
Akkor most szólok, hogy szabászok, varrónők, igényes olvasóim most hagyják abba az olvasást és navigáljanak másfelé, már csak azért is, hogy magamat megkíméljem a becsmérlő megjegyzésektől.

A többiek számára viszont (főleg kisgyermekes anyukák, akik igen-igen elfoglaltak, mint én is) örök tanulságot mondok.:) Vannak, igen vannak olyan gallérok, amiket igenis le lehet vágni. (De ez titok!) És nem fog foszlani. És irtó kényelmes és csinos marad az a ruhadarab. És kb. 1 perc alatt kész.

A képek:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése